За Нас

Аз съм Мария и съм преводач, редактор, журналист, автор на книги и дизайнер на свободна практика и предлагам едни от най-качествените услуги. Обслужвам различни индустрии, включително издателства, адвокатски кантори, ИТ компании, правителствени и общински институции, фармацевтични компании, производствени, образователни, финансови и застрахователни институции. Местните и международните ми клиенти разчитат на мен, за да осъществя професионални преводи и легализация на документи, бизнес и търговски писмени и устни преводи, редакция и качествена работа.Работя успешно в областта на преводите и дизайна с Adobe Photoshop, CorelDraw, Sony Vegas, Adobe Premiere Pro, Paint tool sai, Picasa, PhotoScape, Google+, Gimp, Paint.net, Pinterest. Предлагам преводи и редакции на английски, български и френски език. Редактирам видео и аудиофайлове, писане на статии, резюмета и рекламни текстове. Правя корекции и давам коректен фийдбек. Създавам манга и давам частни уроци.

Подходът ми винаги е бил сполучлива комбинация от качествена работа и непрекъснат контакт с клиента, при която съвместната ни работа винаги има ключова роля за успешното приключване на проекта. Това ме прави изцяло отдадена на работата. Богатият опит и мотивация, са съчетани с бързина, качество и ниски цени.

Целта ми е не само да реализирам идеите на клиентите си и да спечеля тяхното уважение и доверие, но и да ги направя щастливи. Работя онлайн в страната и чужбина.

За повече информация, изпратете запитване през контактната форма на сайта или се обадете на телефон: 0879864952.